0

Womanizer En We-Vibe Silver Delights Collection Set In Geschenkdoos

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Verwen jezelf of jouw partner met deze luxe Silver Delight Collection Set van Womanizer en We-Vibe! Deze set bestaat uit de Womanizer Premium en de We-Vibe Tango. Beide toys zijn uitgevoerd in een mooie matzwarte kleur met zilverkleurige details en staan garant voor een heerlijke clitoris stimulatie. Womanizer Premium is een luchtdruk vibrator van zeer goede kwaliteit die zorgt voor een optimale stimulatie van de clitoris. Door middel van luchtdrukgolven creëert deze toy een intens zuigend gevoel. Hij is uitgerust met 12 intensiteitsstanden, waarvan de zachtste stand zachter en de hardste stand harder is in vergelijking met de Womanizer W500. Hierdoor zijn de standen nog beter afgesteld op jouw persoonlijke voorkeuren. De Womanizer Premium is fluisterstil (<40dB) en heeft een autopilot functie waarbij de intensiteit van de luchtdruk langzaam automatisch toeneemt. Zo hoef je zelf niet op de knoppen te drukken en hoef je de toy alleen maar vast te houden. Ook is de Womanizer voorzien van Smart Silence. Deze nieuwe functie zorgt ervoor dat de toy alleen aan gaat als hij dicht bij je lichaam komt. Hierdoor is hij stiller en kan hij niet per ongeluk aan gaan op ongewenste momenten. De vibrator is volledig waterproof voor veilig gebruik onder de douche en in bad.

We-Vibe Tango is een geliefd product onder veel bekende toytesters. Het speeltje wordt door velen de meest krachtige mini vibrator ooit genoemd. Dit heeft te maken met de motor binnenin het speeltje. Zoals je gewend bent van dit merk, zijn de 8 verschillende vibraties extra sterk en voelen ze erg diep aan. De top van deze deze mini vibrator kan op 2 manieren gebruikt worden. De spitste top gebruik je wanneer je directe en gerichte stimulatie wilt. De vlakkere kant verdeelt de vibraties meer over het oppervlak. De We-Vibe Tango heeft een lengte van 9 cm en een maximale diameter van 2.5 cm.

Beide toys hebben een magnetisch oplaadpunt en zijn makkelijk op te laden met de bijgeleverde USB-kabel. Ook zijn beide toys waterproof en kunnen onder de douche of in bad worden gebruikt.

Alternatieven die wij aanraden
-
+