0

Crystal - Liquid Pleasure Unisex - 100 ml

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Verhoog je libido en zin in sex met Chrystal Liquid Pleasure! We hebben er allemaal wel eens mee te maken: je hoofd is er niet bij, je hebt last van stress, gezin en werk slokken tijd op of je bent gewoon moe. Dan is het fijn als je op een simpele en snelle manier je libido kunt verhogen met behulp van Chrystal Liquid Pleasure. Het fijne van dit middel is dat het zowel door mannen als vrouwen gebruikt kan worden dus ook voor partners is het een welkome aanvulling op het sexleven.

Hoe werkt het? Roer 50 ml Chrystal Liquid Pleasure door ieder gewenst drankje (liever geen alcohol). De inwerktijd na inname is ongeveer 30 minuten. De dagelijkse dosering niet overschrijden.

De resultaten kunnen per persoon verschillen. Gebruik dit middel niet bij zwangerschap of als je borstvoeding geeft. Contacteer bij twijfel altijd eerst je behandelend arts.

Ingrediënten per 50 ml:
Water, 648 mg L-Arginine**, 240 mg Vitamine C (L-Ascorbinezuur) (300%*), conserveermiddelen: E211, E202,. *Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid. **ADH niet vastgesteld. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van kinderen houden en op een koele, droge plaats bewaren.

Alternatieven die wij aanraden
-
+